Pe scurt, raspunsul ar fi acesta: primul, care “incaseaza” loviturile grasimilor, este ficatul. O alta parte a grasimilor provenite din alimentatie se depune pe organe si pe peretii vaselor de singe. Iar o alta destinatie preferata, pentru grasimi, o reprezinta adipocitele, adica celulele care au rolul de a depozita grasime. Din ele, se formeaza colacelul de pe burta si aripioarele de pe coapse. Ele fac ca acul cintarului, sa explodeze, si fermoarul rochiei, sa nu se mai incheie…

Daca stii ca ai abuzat de mincarurile gustoase, specifice Pastelui, este timpul sa spui “stop” si sa iei masuri ! Chiar daca acul cintarului e prietenos, acum, nu uita ca, ceea ce maninci astazi, se vede, pe cintar, peste circa 5 zile… Nu ai suficiente motive sa spui “stop” si sa reincepi alimentatia echilibrata ? Atunci, te va convinge reporajul din secventa VIDEO ! Vei afla ce se intimpla, in organism, cu alimentele, pe care le consumi…

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler