Despre eficienta caloriilor negative si regimul de slabire construit, cu ajutorul lor, am mai povestit, in articole si reportaje. Astazi, vreau doar sa va reamintesc beneficiile legumelor si fructelor si sa va arat rezultatele obtinute, cu ajutorul dietei cu calorii negative. Doamna din fotografia inainte/dupa se numeste Gabriela si a slabit cu ajutorul acestui regim, al tratamentelor anticelulitice by Irina Reisler si al sportului. Mai multe imagini si o reteta savuroasa cu calorii negative, in VIDEO…
Pietele sint pline cu fructe si legume. Toate sint bune si sanatoase, te revigoreaza si aduc organismului vitamine, fibre si alti nutrienti importanti. Dintre ele, insa, cele cu calorii negative te ajuta sa slabesti usor si frumos: ceapa, morcovul, telina, castravetele, sfecla, varza, dovlecelul, sparanghelul, spanacul, fasolea verde, conopida, ridichea neagra, ridichea de luna, ardeiul iute, patrunjelul, usturoiul, busuiocul, tarhonul, mararul, cimbrul, menta, salvia, cuisoarele, nucsoara – acestea sint legumele si condimentele care contin calorii negative. Dintre fructe, recomandate sint ananasul, lamiia, capsunile, mango-ul, zmeura, afinele, portocalele, grapefruit-ul, merele si mandarinele. Ce inseamna “calorii negative” ? Inseamna alimente care consuma multe calorii, din organism, pentru a se digera. Mai multe decit contin ele insele. Acesta este si principiul care sta la baza dietei cu calorii negative si care te ajuta sa slabesti. In VIDEO 1, poti sa vezi rezultatele obtinute de Gabriela, o doamna care tine acest regim si a carei poveste completa o gasesti pe FORUMUL nostru. Ea a scapat de 20 de kilograme, in 4 luni.
Dieta cu calorii negative nu este miraculoasa. Nu exista diete-minune. Exista doar diete corecte, programe de slabire eficiente si… enorm de multa ambitie ! Gabriela a folosit, in paralel cu dieta, tratamentul Therma-Frio-Shock, folosit cu consecventa, in aceste 4 luni. Si a mers la sala, la cursuri de Jazzercise. Un alt secret al reusitei ei este rabdarea. Nu poti scapa, in 3 zile, de grasimea adunata in ani… Intr-un studiu recent, specialistii spun ca “4 saptamani de consum caloric mare pot determina probleme de greutate si de masa grasa pe o perioada de 2 ani. O foarte scurta perioada in care abuzam de mancare ne poate modifica fiziologia si ne poate ingreuna slabitul si mentinerea, ani si ani.”
Intorcindu-ne la caloriile negative, poti prepara o multime de retete gustoase si dietetice, cu ajutorul lor. De exemplu, mincare de marar cu piept de pui:
Ingrediente: 8-10 legaturi de marar proaspat, 1 ceapa, o lingurita de bulion, o jumatate piept de pui, sare, piper, o lingurita de ulei.
Preparare: Se taie puiul cubulete si de adauga, impreuna cu ceapa, in uleiul amestecat cu cu o lingura de apa, sarea si piperul. Cind ceapa s-a inmuiat, se adauga mararul bine spalat si tocat mare. Se lasa sa fiarba cca. 15 minute, dupa care se adauga bulionul si se mai da in clocot 2-3 minute.
Mai multe retete, din alimente cu calorii negative, gasesti AICI.
Nutritionistii recomanda folosirea alimentelor cu calorii negative, cit mai des posibil, indiferent de dieta pe care o tinem. Ele pot fi integrate, cu usurinta, in orice regim de slabire. In VIDEO 2, poti sa aflii mai multe detalii despre aceste alimente.
© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler