Eliminarea completa a grasimilor, din alimentatie, reprezinta o mare greseala, frecvent intilnita, in rindul celor care vor sa slabeasca. Grasimile au rolul lor, in organism, iar lipsa lor produce mari dezechilibre.

CE POTI PATI, DACA ELIMINI TOTAL GRASIMILE, DIN ALIMENTATIE ?

Intreg organismul este afectat, de la aspectul pielii si al unghiilor, pina la functionarea creierului. Studiile realizate, pina acum, demonstreaza ca scoaterea completa a grasimilor, din alimentatie, duce la scaderea performantelor intelectuale, la o stare generala proasta, la uscarea pielii – efectele sint tragice.

CE GRASIMI ESTE BINE SA PASTRAM, IN ALIMENTATIA NOASTRA ?

Este bine sa consumi grasimi, in fiecare zi, dar e important sa le alegi pe cele “bune”, sanatoase. Care sint acestea ? Ce uleiuri sint recomandate, in curele de slabire ? Ce tipuri de carne contin cele mai multe si mai rele grasimi ? Vei afla din secventele VIDEO.

Alege, pentru alimentatia ta, uleiurile sanatoase, care tin colesterolul sub control. Ce inseamna, concret, acest lucru ? Foarte simplu: alege uleiuri nerafinate si bogate in Omega 3, indiferent daca le folosesti la gatit sau in salate; indiferent daca vrei sa scapi de kilogramele in plus ori sa-ti mentii greutatea. Atentie, insa: toate uleiurile au continut caloric mare, nu exista uleiuri care nu ingrasa ! Exista doar uleiuri care, prin continutul lor si prin lipsa colesterolui, aduc organismului nutrienti valorosi si un plus de sanatate. In VIDEO, poti sa vezi topul uleiurilor bune, sanatoase, recomandate tuturor celor care vor sa manince corect.

Toate tipurile de carne contin asa-numitele “grasimi rele”, dar, intre ele, exista anumite feluri care aduc si nutrienti importanti, organismului. Daca vrei sa ai o silueta frumoasa si sa eviti depunerea grasimilor, pe vasele de singe, alege, pentru meniurile tale, carnea cea mai sanatoasa. In secventa VIDEO, topul celor mai sanatoase tipuri de carne. Sa iti fie de folos!

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler