Lasa-ti imaginatia libera si bucura-te de miraculoasele alimente verzi ! E sezonul lor, primavara e la ea acasa, iar pietele sint pline de verdeturi. Astazi, preparam spanacul si rucola intr-un mod minunat: facem o tarta din brinza si frunze verzi. In doar 20 de minute, vom avea o super mincarica, usor de preparat si foarte gustoasa ! Am amestecat frunzele de baby spanac si rucola, cu brinza de capra, brinza de vaci, o felie de cascaval data pe razatoare, 2 oua si 2 linguri de faina. Deasupra, am ras o felie de cascaval si am turnat un ou batut. Vreo 20 de minute la cuptor si gata! Varianta dietetica se poate face doar cu brinza de vaci si fara faina. Pofta buna! SPANACUL contine fier, protide, glucide, minerale, fosfor, magneziu, mangan, vitaminele A, B, K, niacine. Este un excelent fortifiant, elimina anemia, stimuleaza cresterea, elimina si dreneaza toxinele, este un afrodisiac puternic, lupta contra afectiunilor cardiace, hipertensiunii, bolilor de rinichi, diabetului, gutei. RUCOLA contine vitamina C si fier, in proportii de negasit la alte plante, fibre, protide, carbohidrati, vitamine, riboflavonoizi si calciu. Este un puternic afrodisiac si lupta contra afectiunilor cardiace si a cancerului.
Publicat de Irina Reisler
© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler