CIND TREBUIE SA SLABESC?
Atunci cind celulele grase devin periculoase, pentru sanatatea ta. Celulele grase, cele care formeaza tesutul adipos, sint absolut normale si benefice, atita timp cit nu sint in exces. Ele formeaza sub piele si in jurul organelor un strat protector, care impiedica pierderea caldurii din organism. De...
Află mai multe100 G ALIMENT CRUD = ? G ALIMENT GATIT
Foarte multa lume ma intreaba daca, intr-o cura de slabire, 100 g de aliment inseamna 100 g de aliment crud sau preparat. Nutritionistii obisnuiesc sa includa in dietele ambele variante, dar preponderent trebuie sa luam in considerare alimentele crude. Exceptie fac orezul, pastele, leguminoasele (fa...
Află mai multeMENTA, MIRACULOASA IN CURA DE SLABIRE
Nutritionistii ne recomanda sa eliminam sarea din alimentatie, din cel putin doua motive: consumul excesiv de sare subrezeste sanatatea; sarea duce la retentie hidrica, la acumularea surplusului de apa in tesuturi. Sfatul tuturor specialistilor este sa inlocuim sarea, cu cit mai multe condimente, pe...
Află mai multeALIMENTATIA MEDITERANEANA TE AJUTA SA SLABESTI
Un studiu al specialistilor spanioli arata ca persoanele care au o alimentatie de tip mediteranean sint cu 30 % mai putin expuse depresiilor. Legumele nepreparate termic, fructele, cerealele, carnea de peste si uleiul de masline - principalele elemente ale unei diete in stil mediteranean - ajuta l...
Află mai multe