COLESTEROLUL BUN SI COLESTEROLUL RAU
Colesterolul este bun, daca se mentine in limite normale, dar ne poate face si mult rau, daca abuzam de grasimile rele. Ce inseamna "grasimi rele" ? Inseamna grasimile provenite din alimentele de origine animala, care se depun pe vasele de singe si care pot duce, in timp, la complicatii cardio-vasc...
Află mai multeTOP 3 CULORI, PENTRU O MASA FESTIVA REUSITA
Vrei sa ai succes garantat, cu masa pregatita pentru prieteni, de Craciun ? Urmeaza sfatul specialistilor: din farfuriile tale, nu trebuie sa lipseasca urmatoarele 3 culori: verde, maro si rosu. Acesta este topul celor 3 culori atractive, ce asigura succesul oricarei mese festive. Afla de ce, chiar ...
Află mai multePORTIILE MICI TE AJUTA SA SLABESTI
Unul dintre secretele nutritionistilor inseamna portii mici si dese. Acesta este motivul pentru care cei mai multi specialisti recomanda 5 mese zilnice. Atunci cind maninci putin si des, organismul va asimila mult mai putin. Daca maninci rar, portiile vor fi mari, deci vei aduce un aport caloric in...
Află mai multeALIMENTELE VERZI, TRATAMENTE ANTIRID
Exista alimente care previn ridurile si care ne ajuta sa stralucim ? Cu certitudine, lumina de pe fata reflecta si ceea ce mincam. Alimentele pot avea efect antirid si ne pot ajuta sa ne pastram tineretea si frumusetea. Dintre ele, alimentele verzi ocupa locul 1, in topul beneficiilor aduse tenul...
Află mai multe