Catinca Roman a reusit sa slabeasca 20 de kilograme, in doar 4 luni, cu ajutorul dietei fara carbohidrati, al terapiilor de remodelare si al sportului. Specialistii spun ca poti slabi, in medie, 5 kilograme pe luna, daca maninci fructe si legume, crude sau fierte, si carne de pui, peste sau curcan.
Din regimul pe care l-a tinut, nu au lipsit cafeaua, ceaiul, piinea prajita, supele de legume, salatele de legume si fructe, carnea fripta si sucul de portocale. Catinca povesteste ca fructele si legumele le-a mincat mai mult crude, iar carne (de curcan, pui sau peste) a consumat foarte rar.
LUNI:
Mic dejun: o cafea, o felie de piine prajita, 2 rosii, 50 g de orez
Prinz: supa de legume, 100 g carne de pui la gratar, o piersica
Cina: salata din 2 rosii si 2 castraveti, cu o lingurita de ulei
MARTI:
Mic dejun: ceai, 2 felii de piine prajita, 2 lingurite cu miere, 150 g de salata de fructe
Prinz: supa de rosii si 100 g salata de morcov cu telina
Cina: salata din 2 rosii si 2 castraveti, cu o lingurita de ulei
MIERCURI:
Mic dejun: un pahar cu lapte, un mar, 2 caise
Prinz: un cartof fiert, un morcov si 100 g de peste fript
Cina: 100 g de orez, o rosie, un strugure
JOI:
Mic dejun: o cafea, o felie de piine prajita si 30 g de brinza de vaci
Prinz: 75 g de orez, 50 g ciuperci si o piersica
Cina: 2 cartofi fierti, 30 g de brinza si o felie de pepene
VINERI:
Mic dejun: o cana cu compot sau lapte, un ardei gras, 50 g de brinza de vaci si un mar
Prinz: salata de varza cruda, o felie de piine prajita, 100 g de carne de vita la gratar si un strugure
Cina: 2 felii de piine, 200 g de ciuperci, 100 g de telina fiarta si suc de portocale
SIMBATA:
Mic dejun: o cafea, o rosie, un castravete si o felie de piine prajita
Prinz: 2 cartofi fierti, 2 morcovi, 50 g de cascaval si o felie de pepene
Cina: 100 g de fasole verde, o rosie si 150 g salata de fructe
DUMINICA:
Mic dejun: 200 ml de lapte, 5 biscuiti si un mar
Prinz: supa de rosii, 2 cartofi fierti, 2 morcovi si un pahar cu suc de fructe
Cina: o rosie, un castravete, o felie de piine si o piersica
© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler