Aceasta este una dintre principalele reguli ale alimentatiei corecte: carnea nu se combina, niciodata, cu carbohidratii: cartofi, orez, paste sau piine. Concluzia o putem trage, din start: cele mai iubite mincaruri ale romanilor ingrasa cel mai tare si sint cele mai nesanatoase ! Cartofi prajiti cu gratar, piure cu cirnati, paste cu carne, pilaf – sint doar citeva dintre mincarurile de care trebuie sa te feresti, daca vrei sa slabesti.
Cu ce poti combina carnea, daca vrei sa slabesti?
Carnea o putem consuma cu orice leguma alaturi, mai putin cu cele care fac parte din grupa carbohidratilor. Cartofii ii putem minca, de asemenea, cu o salata sau cu legume la gratar. Nici carbohidratii nu se combina intre ei, in cadrul aceleiasi mese (cartofi cu piine, piine cu paste, orez cu cartofi sau piine).
Cum se inteleg proteinele animale cu carbohidratii ? Nu se inteleg, ci se bat si se paruiesc 🙂 !
Publicat de Irina Reisler
© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler