De cind ma stiu om, pe pamintul asta, am adorat combinatia brinza sarata + miere. De cind cu suta de kilograme si cu alimentatia sanatoasa, s-a cam dus pe apa simbetei bucuria de a minca piine + unt + brinza + miere + ceai. Asa ca, ma multumesc si cu mai putin, ca, de, silueta subtire, cu sacrificii se tine ! 🙂 Pentru micul dejun, mi-am pregatit un ardei umplut cu brinza de capra, peste care am presarat o frunza de busuioc maruntita si citiva picuri de miere. Nu stiu daca va suride combinatia, insa mie imi place foarte mult si am zis sa va arat ce a iesit. Bonus, un pont bun, despre miere: nu puneti miere, in prajiturile ce necesita coacere. La 70 de grade, ea isi modifica proprietatile, iar prajitura nu se mai coace asa cum trebuie.

Publicat de Irina Reisler

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler